Teljes körű, megbízható napelemes megoldások

Napelem
Milyen szolgáltatások közül tudok választani?
Napelem tervezés: energiaigény megtervezése, helyszín kiválasztása, panelek számának meghatározása, inverterek és akkumulátorok kiválasztása, rendszer dokumentációjának elkészítése
Napelem kivitelezés: helyszín előkészítése, napelemek, inverterek, akkumulátorok telepítése, rendszer csatlakoztatása és tesztelése
Napelem bővítése: Meglévő rendszert bővítjük napelemekkel, a szerkezetet felépítjük, az invertereket telepítjük, a rendszert csatlakoztatjuk és teszteljük.
Napelem karbantartás: Napelemes panelek tisztítása, elektromos kapcsolatok ellenőrzése, akkumulátorok ellenőrzése, árnyékolt panelek ellenőrzése, inverterek ellenőrzése, rendszeres karbantartási ellenőrzések
Napelem javítás: hibaelhárítás, ellenőrzések, alkatrészcsere, rendszer újra üzemelése, tesztelése
Aki hozzánk fordul, az új napelemes rendszerének kivitelezésével, annak elkészítjük a pályázati és az engedélyeztetési eljárásokhoz szükséges dokumentációkat kivitelezői és gyártói garancia mellett.

A már meglévő rendszerét tudjuk bővíteni, áttelepíteni ugyanazon az ingatlanon vagy áthelyezni másik ingatlanra, hibát keresni és javítani, alkatrészeket beszerezni és cserélni még ha nem is mi készítettük az eredeti rendszert.

Segíteni tudunk a használattal és elhelyezéssel kapcsolatban, a termelési és fogyasztási adatokat értelmezni vagy akár a tetőszerkezet állapotfelmérésében és javításának módjában és természetesen Internetre kötni az invertereket.
Napelemes rendszer tervezése, kivitelezése és engedélyeztetése, Akkumulátoros tárolóegység telepítése és üzembehelyezése
Lépj velünk kapcsolatba!

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy napelemes rendszert telepítenek otthonukba vagy vállalkozásukba. Az okok száma rendkívül sok, hiszen a napelemes rendszerek számos előnnyel rendelkeznek.
Előnyök
Jelentős megtakarítást érjenek el a villanyszámlákon
Először is, egy napelemes rendszer lehetővé teszi az ingatlan tulajdonosai számára, hogy jelentős megtakarítást érjenek el a villanyszámlákon. A napelemes rendszer által előállított áram ugyanis ingyen áll rendelkezésre, így a hosszú távon befektetett összeg megtérülése szinte garantált. Ráadásul egy napelemes rendszer élettartama hosszú, így évekig, évtizedekig szolgálhatja tulajdonosát.
Csökkenti a környezetre gyakorolt hatást
Másodszor, egy napelemes rendszer telepítése jelentős mértékben csökkenti a környezetre gyakorolt hatást. Az általa előállított áram ugyanis zöld energia, amely nem jár a fosszilis tüzelőanyagok elégetéséből származó károsanyag-kibocsátással. Ezzel azok is jelentős mértékben hozzájárulhatnak a klímaváltozás elleni küzdelemhez, akiknek nincs lehetősége elektromos autó vásárlására.
Növeli az ingatlan értékét
Harmadszor, egy napelemes rendszer telepítése növeli az ingatlan értékét. A napelemes rendszerek egyre népszerűbbek a vásárlók körében, akik egy környezettudatosabb életstílust keresnek. Egy jól működő napelemes rendszer magasabb ingatlanértéket eredményezhet, és vonzóbbá teszi az ingatlant a potenciális vásárlók számára.
Függetlenedjenek az elektromos hálózattól
Végül, egy napelemes rendszer telepítése lehetővé teszi az ingatlan tulajdonosai számára, hogy függetlenedjenek az elektromos hálózattól. Egy jól működő napelemes rendszerrel az ingatlan tulajdonosai képesek lehetnek teljesen autonóm életet élni, hiszen az általa előállított áram elegendő lehet a napi szükségleteik kielégítéséhez.
Összefoglalva, a napelemes rendszerek számos előnnyel rendelkeznek, amelyekkel érdemes tisztában lenni, ha valaki elgondolkodik a telepítésükön. Az ingatlan tulajdonosai jelentős megtakarítást érhetnek el a villanyszámlákon, csökkenthetik a környezetre gyakorolt hatást, növelhetik az ingatlan értékét, és akár függetlenedhetnek is az elektromos hálózattól. Ráadásul a napelemes rendszerek telepítése egyre egyszerűbb és olcsóbb, így érdemes lehet egy ilyen befektetést megfontolni. A napelemes rendszerek egy olyan megoldást kínálnak, amely a jövőben is hatékonyan szolgálja az ingatlan tulajdonosait és a környezetet egyaránt.
Lépj velünk kapcsolatba!

Először is ne hallgass azokra akik azt mondják neked, hogy ameddig lehet nem betáplálni a hálózatba nincs értelme a napelemnek. Ez nem igaz! Ne hidd el! Az egyik legjobb befektetésed és fejlesztésed lesz az ingatlanodon, az energiabiztonságról nem is beszélve!
Keress minket! Személyesen felmérjük az igényeket, megbeszéljük a részleteket és kiszámoljuk a szükséges rendszer teljesítményét. Árajánlatot adunk, majd szerződést kötünk a kivitelezésre.
Lépj velünk kapcsolatba!

Van pár fő alkatrész amit egy átlag ember elég ha megjegyez, hogy azok mire valók. Vannak maguk a napelem modulok, amik a napsugárzás hatására áramot termelnek. Ezeket a modulokat egy inverterbe kell kötni, tulajdonképpen ez a rendszer lelke. Ez alakítja át a napelemekkel termelt áramot olyanná, amit fel is tudunk használni az elektromos eszközeinkkel.

Ezt az invertert kötjük rá az épület már meglévő elektromos hálózatába és így közvetlenül tudjuk hasznosítani a saját magunk által megtermelt áramot. Általában a helytakarékosság vagy a helyszűke miatt szereljük tetőre a modulokat, de ez egyáltalán nem elengedhetetlen. Lehet telepíteni szabadon álló szerkezetre pl a kertben, ha valakinek nem tetszik a tetőn és van is hely hozzá, vagy a kocsibeálló tetejét is le lehet vele fedni.

Akár függőlegesen a kerítésre, korlátokra vagy a házfalakra is fel lehet szerelni. Csak az a lényeg, hogy süsse a nap.
Mert árammal minden megy: a hőszivattyú (ezzel lehet fűteni, melegvizet készíteni-hűteni) a klíma (hűtő-fűtő), elektromos kazán, elektromos vízmelegítő(bojler), elektromos autó töltő, főzőlap, sütő, mosógép, mosogatógép és még a gázkazán is, vagy csak a nagy fogyasztókat említsük. A sor szinte végtelen...
Nagyon jó befektetés a háztatásban.
Magyarországon elég sok a napsütötte órák száma éves szinten.
Az energia ingyen van és végtelen
Megfelelően méretezett akkumulátoros rendszerrel akár ki is lehet váltani a hálózati áramot.
A napenergia közvetlen áramot biztosít az otthonuknak.
Lépj velünk kapcsolatba!

                    Új Napenergia Plusz Program 2024 - Válassz minket a kivitelezéshez!

                               További részletek: Napelem Plusz Program 2024

mi-a-jo-rendszer-titka
Lépj velünk kapcsolatba!

Iratkozz fel te is hírlevelünkre!
Iratkozz fel Te is hírlevelünkre és értesülj első kézből legújabb csomag ajánlatainkról, kedvezményeinkről, szolgáltatásainkról és híreinkről.